Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 21-01-2015 16:45:33
Elektronica & TV

Betreft wijziging canal digitaal

Digitenne zou in theorie overal in nederland te ontvangen zijn in werkelijkheid is dat echter niet zo of je hebt een hele hoge mast nodig en dan voornamelijk in bosrijke gebieden.
zelf heb ik in amsterdam noord een tijdje digitenne gehad omdat de kabel van upc stoorde door jawel digitenne!.
de 30 meter hoge mast bleek namelijk op nog geen kilometer van me huis te staan maar tot me verbazing moest ik voor het goed kunnen ontvangen van de tv signaal een buiten antenne plaatsen.
nou had dat natuurlijk gekund als ik in een betonnen doos woonde maar daar was geen sprake van het signaal was gewoon te zwak en het bleek later ook dat de antenne`s niet rondom of officieel genoemd omni direct maar een op de stad gerichte antenne!
en zelfs hier in lelystad waar ik nu woon heb je echt een buiten antenne nodig die je ook nog eens op het dak moet plaatsen anders heb je ook te weinig goed signaal om normaal tv te kunnen kijken,
helaas is het ook zo dat de tv signaal tegenwoordig digitaal wordt verzonden waardoor deze ook gevoeliger is voor storing.