Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 21-01-2015 17:03:13
Computers & Telefonie

Beveiliging pc

Wat is de waarde om een particulier te infecteren met een virus of een trojaanse paart vragen zich velen af maar juist door het infecteren kunnen ze uw computer gebruiken om aanvallen te plegen op banken en overheids instanties dat noemen ze een botnet. [urlhttps://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/veilig-op-internet/botnets?cookie=ja.1421859314220-810605232] https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/veilig-op-internet/botnets?cookie=ja.1421859314220-810605232
maar mocht u een groot bedrag op uw rekening of spaar rekening staan dan is het zeker aan te raden om een goede virus checker te kopen en dan liefst ook een die uw gegevens beschermd zoals internet security van onder andere avast , norton , kaspersky , agv, eset nod32.
let wel op dat dit de versie van 2015 moet zijn daar er nog genoeg webshops zijn die oude versies verkopen.
ook moet het mogelijk zijn dat de software zichzelf update en dan niet alleen de virus lijst maar soms ook het programma zelf.
mocht u ondanks alles nog het gevoel bekomen dat er toch iets mis is met uw computer dan kan u op www.bleepingcomputers,com ook opzoek gaan naar een oplossing of naar http://www.surfright.nl/nl voor een gratis 30dagen versie van hitman pro