Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 22-01-2015 00:13:22
Geldzaken & Recht

Pa en ma helpen kind met hypotheek

Tja, die goede oude tijd, toen de raiffeisenbank en de boerenleenbank er nog voor het gewone volk waren. toentertijd kon er nog normaal overlegd worden met die banken. een probleem: 'no problem', kom maar langs dan proberen wij wat te regelen.
die tijd is allang voorbij.

voornoemde banken zijn samengesmolten tot de rabo-bank en de laatste decennia is het verworden tot een super onpersoonlijke organisatie, een bedrijf dat (http://www.ftm.nl/exclusive/man-zelfmoord-pleegde-rabobank/">letterlijk (!) en figuurlijk) over lijken gaat. keiharde regels en heb je tegenwoordig een probleem: 'no problem', zij duwen je wel verder de afgrond in. als je maar met geld over de brug komt.

hopelijk gaat deze organisatie zelf een keer diep de afgrond in. zij hebben al een paar keer een val gemaakt, o.a. door een 'kostenpost' (boete) van dik 3/4 miljard euro (voor de gulden liefhebbers: ƒ 1.700.000.000,--): het 'libor-schandaal', waarbij zij ook betrokken waren (de rabo-bank, de enige bank in nederland die de rente doorgeeft voor de libor, heeft valse data aangeleverd, waardoor de libor-rente werd gemanipuleerd).

de rabo-bank heeft vele regels overtreden, maar owee als je zelf een keer iets te laat betaalt of een probleem hebt: dan hang je!

helaas zult u gevolg moeten gegeven aan de eisen van deze bank.

succes......