Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

welcome
welcome - 22-01-2015 20:59:51
Elektronica & TV

Betreft wijziging canal digitaal

Heer tijger,
ik denk helaas dat u het niet begrijpt, canal+ heeft multichoice overgenomen en ik ga nog verder terug, toen ik nog een luxcrypt decoder moest gebruiken en cd was niet aan de horizon te zien en nog verder terug was het filmnet. na de overnames moesten er elke keer weer nieuwe kaarten worden gekocht en zo kosten de overnamens niets. later bij hd moest er wederom nieuwe kaarten gekocht worden en ook werd irdeto afgeschaft dus ook gelijk nieuwe cam's moesten aangeschaft worden. toen de luxemburgse zenders over gingen op digitaal werden ze gratis uitgezonden en later werden ze betaal zenders. multichoice was toen niet gelukkig dat de ned1,2 en 3 gratis werden doorgegeven, want als je een kaart bestelde werd je in eerste instantie afgepoeierd, want daar was geen commissie en wilden ze het hele pakket aansmeren. ik weiger om te betalen voor een reclame zender, daar reclame was bedacht om de programma's gratis te verspreiden. helaas zitten we in nedrland met het probleem dat we geen gratis hd televisie kunnen ontvangen zonder gebruik te maken van een derde partij. dvb-t2 is niet aanwezig, dat zit je met een lage kwaliteit van dvb-t. voor ouderen met een aow zijn de kosten vrij hoog voor alle betaal kanalen die er nu zijn en zou de ontvangst gratis moeten zijn, wat is ook beter voor de adverteerders.
ik krijg verder de indruk dat u voor cd werkt gezien al uw commentaren, dat doe geen moeite of wil je mijn smartcard nummers hebben om ze te activeren?