Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 23-01-2015 04:08:05
Huishouden & Energie

Defecte keukenkraan

U heeft een wettelijke garantie van twee jaren en is herstelplicht van de verkopende partij aan de orde. herstelplicht, of als herstel niet mogelijk is, een vervangend gelijkwaardig product leveren. kan verkopende partij hier niet aan voldoen, dan is ontbinding van de koopovereenkomst een feit en dient verkopende partij u uw aankoopbedrag à contant terug te betalen - geen tegoedbon e.d. accepteren.

verkopende partij zal uw vragen of u een antikalk product heeft gebruikt, antikalkproduct zou dan het product aan hebben getast, klinkklare nonsens! dat vroegen zij bij mij ook met een nieuw aangeschafte kraan die productie/fabricagefout had. ligt blijkbaar in de mond bestorven.