Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 23-01-2015 16:16:37
Geldzaken & Recht

Terug betaling

2500 euro per maand ? waar geeft zo `n "oude"man dat nu aan uit he ? dan heb je het over een onverschuldigde betaling van 10.000 euro , sorry hoor maar hier gaat geen oude man van 90 even shoppen zonder dat anderen dat zien. het is de vraag niet maar leg nu eens uit waaraan een "oude"man die normaal leeft pensioentje aow tje dit zou moeten uitgeven , dat deze man niet weet dat hij het heeft uitgegeven ken meerdere oorzaken hebben, iets van familie die z n zaakjes beheert en nu dacht hééééé kassa mocht de beste man overlijden, dan zou ik zeker geen recht doen op de erfenis, uiteraard is er de mogelijkheid de erfenis van te voren in te zien en dan ja of nee ..maar als familie/ vrienden de rekening beheren zou ik als verzekering er alles aan doen deze "oude "man te sparen en de opvreters aan te pakken.....
denk ,logisch he, "oude man, weduwnaar, leeft z n leventje "uit " , alle vaste kosten gaan automatisch, wie heeft er dan de dagelijkse boodschapjes gedaan ?? als de verzekering als ervaringsdeskundige zijn werk doet, zou ik maar goed om me heen kijken naar nooit eerder geziene auto `s die er eerst niet waren of een fietser die wel erg vaak langs fietst .