Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

si
sirflo - 23-01-2015 16:40:04
Geldzaken & Recht

Rabo eet van twee walletjes

[quote=diewilik schreef op zondag 18 jan 2015, 01:27]het is me niet dus 100% duidelijk maar zoals ik het lees hebben ze u een persoonlijke lening van 30.000 aangesmeerd. in dat geval kun u toch €30.000 - €15.700=€14.300 direct aflossen .
maar wellicht heb ik uw vraag niet juist begrepen.
diewilik

het probleem is dus dat ik het volledige bedrag heb bij gefinancierd en dus het tegoed van mijn spaartegoed uitgekeerd zou moeten krijgen. ik heb hiervoor dus ook getekend, en vervolgens pikt de rabobank het gehele opgebouwde spaartegoed af en stort het bij mijn huidige spaartegoed van mijn nieuwe hypotheek. ik heb het geld dus niet in handen gekregen en kon de door u voorgestelde berekening niet doen.
het vreemde is dus dat ik vervolgens een brief krijg waarin staat dat ik heb aangegeven het spaardeel van mijn eerste hypotheek bij mijn huidige hypotheek wil laten bijschrijven.
je reinste onzin dus.