Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 23-01-2015 18:31:53
Huishouden & Energie

Ovenkroketten

Ook ik heb ze geprobeerd (de kroketten en de bitterballen). op de http://www.kwekkeboom.nl/kwekkeboom-oven/kwekkeboom-oven-bereidingsadvies">site van kwekkeboom geven ze bereidingsadviezen per merk oven. in mijn atag bak ik in 13 minuten op 250 graden krokant. heb wel ontdekt dat een bakplaat minder geschikt is dan een ovenrooster (uiteraard wel bakpapier gebruiken). vergeet ook niet ze na het bereiden een minuut of twee even 'op adem te laten komen'. daar wordt de korst krokant van.
de eerdere opmerking over de dikkere korst onderschrijf ik. deze proeft ook wat droger dan frituursnacks. maar dat compenseert wat mij betreft volledig voor het niet hebben van frituurgeuren in huis.
u kunt overigens nog tot eind deze maand https://www.degrootsteproeverijvan.nl/">gratis proberen.