Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-01-2015 19:07:28
Vakantie & Reizen

Concert tickets

Lees eens http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/ticketmaster-frustraties/cpagina/15/">klik hier door. overigens wel bij een officieel verkooppunt geprobeerd te kopen.
trosradar besteedt al vele jaren aandacht aan ticketverkoop en handelaren.
de site van kassa staat ook vol met klachten over handelaren/doorverkopers, o.a. http://kassa.vara.nl/zoeken/?q=concerttickets&search=vraagenbeantwoord&id=153&vhash=c749c73j">klik hier.
voortaan de site van de betreffende band of van het betreffende podium aanklikken, daar staat op wie de officiële tickets verkoopt en als u doorgeleid wordt naar de officiële verkoopadressen staat er ook welke concerten uitverkocht zijn en op-op.
mocht het concert alsnog niet doorgaan dan is de kans groot dat u slechts de officiële verkoopprijs retour krijgt als u al geld retour krijgt. in de regel zijn gewilde concerten e.d. binnen het uur of binnen enkele minuten na het starten van de verkoop al uitverkocht.
wat u erna nog hier en daar aan tickets aangeboden ziet moet u beslist niet kopen.
gaat het concert door dan hoop ik voor u (uw vrouw) dat de tickets geldig blijken te zijn en dat ook de plaatsen conform uw bestelling zijn.
overigens veranderen veel namen op de lijst van waar niet te kopen, omdat dezelfde handelaren vaak hun naam na een tijdje veranderen of omdat er nieuwe bij komen.