Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gv
gverwaal - 23-01-2015 23:33:11
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Beste mensen,

1.
net zo waar als dat 1+1=2, dat water nat of dat sneeuw koud is, is het zetten van een handtekening onder een offerte gelijk aan het verstrekken van de opdracht. logisch toch, waarom zet je anders überhaupt een handtekening. of zeg ik nou werkelijk iets geks.....
en normaal gesproken onderteken je pas een offerte als je deze hebt doorgelezen en ook duidelijk voor je is, zodat je weet wat je "koopt".
2.
dan even wat anders; iedereen (behalve marcow) is verschrikkelijk negatief (zacht uitgedrukt) over gfh. maar is er iemand binnen dit forum die kan aangeven of hij/zij er werkelijk financieel op achteruit (of vooruit) is gegaan in de afgelopen jaren na een oversluiting van zijn/haar polis naar gfh?

eigenlijk ben ik daar heel benieuwd naar, omdat dat informatie is waar je wat mee kunt.