Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
souni2009 - 24-01-2015 14:00:30
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Beste mensen,
ontwoekeren is tweemaal betalen voor hetzelfde product. betalen voor service is heel normaal. maar zoals ik al eerder gezegd heb de verzekeraars zouden, gekeken naar de geschiedenis van de woekerpolissen, eens wat meer het boetekleed moeten aantrekken en de mensen maar eens wat meer tegemoet moeten komen.
in mijn geval en dan kijk ik alleen naar mijn geval. bij het doorrekenen van de voorwaarde in het eventueel overstappen zou ik de eerste twee jaar mijn ingelegde premie kwijt zijn aan offerte kosten, eerste inleg provisie en beheerkosten van de rekening van gfh giro. naar mate de verzekerde waarde zou toenemen zou de jaarlijkse provisie (1.25% van de verzekerde poliswaarde plus beheer van de gfh giro rekening) de jaarlijkse premie inleg overstijgen.
nogmaals iedereen moet zijn eigen geval goed bekijken, denk tweemaal na en ga niet over een nacht ijs en gezien het verleden van levensverzekeringen en premie opbouw treedt veranderingen met een gezond wantrouwen tegemoet.
souni