Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-01-2015 16:10:36
Winkels & Webshops

Invalideparkeerplaats bij supermarkt

Hallo tenormin, nee er is nu al meer dan 1 jaar geen invalideparkeerplaats. deze supermarkt is overgenomen en was voorheen super de boer met 3 invalideparkeerplaatsen en nooit geen probleem.
ik ben echt niet de enigste met een invalideparkeerkaart en heb al wat mensen gesproken die graag ook een plaats willen.

ron,ik heb speciaal een lichtgewicht rollator gekocht om die achter in te tillen en heb mijn boodschappen op de passagiersstoel staan.een invalide parkeerplaats elders heeft ruim voldoende ruimte om de deuren te openen.

mahadma, ik heb niks geeist maar ben al een jaar met de bedrijfsleider aan het overleggen over dit probleem.

deze supermarkt staat in mijn wijk en de anderen ah enz zitten veel verder en moet ik langs veel stoplichten rijden enz. voor mij was dit ideaal. maar ik denk er sterk over om toch naar een andere supermarkt te gaan.

ik kan helaas niet "los" lopen alleen met rollator.

bedankt voor jullie inbreng.