Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 24-01-2015 17:50:30
Huishouden & Energie

Ovenkroketten

[quote=walsum107 schreef op woensdag 21 jan 2015, 17:02]ja dat heb ik, zowel bitterballen als kroketten om reden dat frituren altijd zoveel ?? vetter is.. de smaak is prima, maar, de bereidingswijze, staat er ook op maar, elke oven heeft zijn eigen werkwijze, gas, elektrisch, combi, magnetron. mijn ervaring is dat je de temperatuur altijd naar boven moet bijstellen, eigenlijk zelf uitvinden. gebruik ik de magnetronoven op de geadviseerde warmte, heb je lauwe ballen en iedereen weet dat je aan een kroket dan wel bal altijd (gulzigheid) je mond moet branden. ik heb altijd van de poelier oven kiploempia's goedgevuld en heerlijk, advies 180 graden 15 minuten, nee 220 graden 20 minuten. maar dat is mijn oven, combi magnetron sharp 25 of meer jaar oud.
dat klopt ja. mora zegt 12 minuten op 250 graden. heter kan mijn oven niet, maar 12 minuten is echt wel te kort.