Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

go
gooij053 - 24-01-2015 19:33:11
Elektronica & TV

Brandschade tafel door warmhoudschalen

Harmie, ik heb een buffetwarmer bij de blokker in haaksbergen gekocht, en mij is het precies het zelfde overkomen, ook twee brandplekken in de tafel. heb ook foto's gemaakt,en naar de winkel terug gegaan. blokker haaksbergen moest hem zelf maar uitproberen. heeft hij gedaan 20 minuten zette hij in de mail, dus ik weer naar de zaak en gezegd dat hij hem 2 uur moest aanzetten. hij zei dat hij dat hij dat zou doen, dus ik vandaag naar de blokker, en raad eens, nee er was niets te zien, en ik was de eerste met deze klacht. op de blokker zitten veelal franchisers, dus als er schade is zullen ze dit via hun eigen verzekering of zelf moeten betalen, daar zit hem de dus.
het enige wat je kunt doen is het aan je eigen verzekering opgeven. eigenlijk niet de normale weg, ik vind dat blokker aansprakelijk is, maar hier begin je niks mee, of we moeten eens bellen met vara-kassa om dit probleem aan de man te brengen.
zelf heb ik navraag gedaan wat het ging kosten om de tafel te herstellen ongeveer € 100,-