Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janf43 - 24-01-2015 21:28:58
Geldzaken & Recht

Toeslagen belasting.

"wij moeten op tijd een beslissing nemen over uw bezwaar. dit is binnen 12 weken na de datum van de beschikking waartegen u bezwaar hebt gemaakt. wij kunnen deze termijn verlengen met 6 weken. u ontvangt dan een brief. is onze beslistermijn van 12 of 18 weken verstreken en hebt u nog steeds geen reactie van ons gekregen? dan kunt u in beroep gaan. u moet ons eerst in gebreke stellen."

dit staat op de http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/hoe_werken_toeslagen/niet_met_ons_eens_toeslagen/bezwaar_maken/hoe_maak_ik_bezwaar_tegen_een_terugvorderingsbeschikking">site van de belastingdienst. ze vragen echter een verlenging van 6 maanden in plaats van 6 weken. u kunt de zaak op de spits drijven door geen toestemming te geven en te eisen dat de beslissing binnen de termijn van 18 weken wordt genomen. als u zeker bent van de uitkomst zou u dat kunnen proberen. indien u niet zeker bent heeft u in ieder geval nog een half jaar uitstel van betaling.