Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-01-2015 01:01:36
Computers & Telefonie

Meldings toon e-mail

Graag gedaan @komsja. u kunt rustig hier vragen stellen zonder eerst zoals i.c. upc te bellen hoor, no problem. ik dacht dat voor alle webmail geldt dat je geen geluidsmeldingen kunt instellen. mij ging wat laat een lichtje op.
zit bij uw w7 niet windows live essentials? even via start in het zoekvakje dat intikken. als het goed is zit daar ook windows live mail dan tussen dat u vervolgens op de pc kunt installeren. gaat erg eenvoudig.
hoe u de accounts dan moet instellen staat stapsgewijs http://www.upc.nl/klantenservice/uitleg/e-mail-instellen/">klik hier vermeld en http://www.upc.nl/klantenservice/internet/e-mail-instellen-windows-mail-live/">klik hier. dat lukt u vast wel met wat geduld en enige inspiratie.
u krijgt dan wel meldingen van ontvangen e-mails.
als u ook een gmailaccount heeft kunt u daarin bij instellingen de mails automatisch naar uw eigen mailadres van het programma op uw computer doorsturen.