Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
pas00741 - 25-01-2015 16:36:07
Garantie & Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering bij jubilee

In 2004 met oversluiten van hypotheek op advies van hypotheekverstrekker destijds (hcb groep die inmiddels is opgegaan in triffin financiele adviesgroep ) een hypotheek protector afgesloten voor maar liefs €7500,00 koopsompolis.
in 2007 kreeg ik gezondheid problemen, ik heb daardoor diverse operaties ondergaan zowel aan mijn linker als rechter schouder ook ben ik aan mijn beide armen vanwege hardnekkige tennisarmen geopereerd aan mijn linkerarm zelfs 2x, ook lijd ik collitis een chronische darmziekte.
in 2011 werd bij mij apneu vastgesteld , klachten na 2 trappen op moeten lopen totaal geen adem meer, zere en stijve spieren en vooral moe na een kleine inspanning.
nu sinds anderhalve maand ben ik blind geworden aan mijn rechter oog dat ook vanwege apneu is gekomen door zuurstofgebrek, ( ja als freelance cameraman ben je dan naar de klote ) ik ben was dus freelance cameraman.
inmiddels ben ik door het uwv 80/100% afgekeurd.

sinds 2011 al bezig met verzekeringsmaatschappij jubilee europe om een beroep te doen op mijn hypotheek protector schadeclaim.
tot nu toe heeft jubilee met mijn claim niets gedaan , ondanks dat ze alle medische stukken van mij hebben waaronder van longarts huisarts arbeidsdeskundige en arts van het uwv verdomd jubilee over de brug te komen, op dit moment heeft jubilee de zaak overgedragen aan expertise bureau cunningham&lindsey.
tja en dan mag je raden wat expertise cunningham&lindsey nu weer wil van mij, nou het volgende dus, ze hebben mij een brief gestuurd met verzoek om toestemming van mij te krijgen om medische gegevens op te vragen bij mijn artsen en specialisten.
laat nou al die informatie al bij jubilee zijn, van bankafschriften jaarcijfers medische dossiers enz......, snap je dit nog, zijn die gasten nu zo onwijs stom? of hoort dit ook bij het vervelende spel van die gladde aasgieren?
het lijkt er sterk op dat dit de manier is van dei gasten om mensen naar de klote te helpen.
het is jubilee er alles aan gelegen om onder die schadeclaim uit te komen, het kan gewoon niet anders, ze maken je helemaal murw!

als je de naam jubilee europe op google intikt dan kom je er al snel achter dat je hier te maken hebt met een verzekeringsmaatschappij die met zo'n beetje al hun clienten overhoop ligt over het uitkeren van schadeclaims van arbeidsongeschiktheidverzekeringen en hypotheek protectors die zij afgesloten hebben, ze incasseren wel de torenhoge premies en koopsompolissen, maar raak jij arbeidsongeschikt, dan kun je fluiten naar je centen!
jubilee is één van de zovele gladde verzekeringsmaatschapijen die de boel oplichten! het wordt hoog tijd dat de politiek ingrijpt bij dit soort witte boorden criminelen! het zijn niet alleen maar de woekerpolissen waardoor veel mensen diep in de problemen zijn gekomen, ook door dit soort aov die niet tot uitkering komen raken heel veel mensen diep in de problemen.
heb nu beroep gedaan op rechtshulp, ik voel mij zwaar gedupeerd en opgelicht door die snelle gladde geldgraaiers, die alleen maar bezig zijn met zelfverrijking.

politiek nederland wordt aub wakker, dit zijn net zulke grote criminelen als die gasten die geldtransporten overvallen of juweliers overvallen enz... alleen met dat verschil dat deze gasten het op papier met een gladde babbel doen!
ze roven je geld!