Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 25-01-2015 17:56:56
Auto & Vervoer

Opzeging bij housiq

Beste ger3zon5ballon,

zoals ook al door anderen aangegeven, als u de bevestiging van uw uitschrijving of opzegging zwart op wit heeft is het zo klaar als een klontje, dan hoeft u zich geen zorgen te maken.
de gegevens op de site van housiq kent u vast al:
7. uitschrijven
heeft u woonruimte gevonden, dan kunt u zich eenvoudig op ieder moment uitschrijven via uw eigen account. dit doet u door in uw account naar het tabblad 'betalingen' te gaan en op de link "uitschrijven" te klikken. u wordt dan per direct uitgeschreven.

het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van minimaal één maand en kan ingaan op iedere gewenste dag van de maand. mocht u uw lidmaatschap niet hebben opgezegd, dan wordt het lidmaatschap steeds stilzwijgend verlengd voor de duur van één maand.

indien u zich op de juiste wijze heeft uitgeschreven bij housiq dan heeft housiq geen poot om op te staan. tenzij uiteraard de incasso gaat over een periode van voor uw opzegging.
een incasso bureau kan weinig doen, behalve intimiderend en bedreigend overkomen wat allesbehalve prettig is. mocht men het geld bij u willen komen halen dan zal men een deurwaarder moeten inschakelen. als u de bevestiging van uw opzegging of uitschrijving zwart op wit heeft gaat dat niet gebeuren.