Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 26-01-2015 11:15:26
Voeding & Gezondheid

Zorgcentrum 24 januari

Tjaa wat is sneu..
ik denk dat er genoeg tussen zitten die lekker potverteerd hebben van o.a. mijn centen en ik heb er bijna 50 jaar voor moeten werken..
en bovendien, die mensen die het aangaat zijn nu waarschijnlijk schuldenvrij en dat lijkt mij persoonlijk ook wel een fijn vooruitzicht, maar ja dat schrijf ik, van de ouwe stempel en zo...
quote:

amsterdam -

veel winnaars van de oudejaarstrekking van de postcodeloterij moeten hun geld inleveren bij de gemeente amsterdam. volgens bronnen bij de gemeente amsterdam zitten honderden winnaars in de bijstand. zij lopen gevaar dat hun bijstandsuitkering stopt.

ook zouden zo’n 250 mensen een schuld hebben van bij elkaar een kleine 2 miljoen euro. dat laatste bedrag moet volgens de bijstandswet rechtstreeks naar de gemeentekas.


bron, klik-> http://www.telegraaf.nl/binnenland/23601026/__gemeente__wint__postcodeloterij__.html">gemeente ‘wint’ postcodeloterij