Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

avhelvoort
avhelvoort - 26-01-2015 18:14:32
Auto & Vervoer

Mag een bedrijf mijn alarmsysteem beveiligd hebben met hun eigen toegangscode?

[quote=forever-nl schreef op donderdag 24 apr 2014, 23:53]op pagina 29 van de http://www.securitybeheer.nl/pdf/handleidingen/installatie%20handleidingen%20csx75%20serie/cs5500%20programmeerhandleiding.pdf">programmeerhandleiding is beschreven hoe u het bedieningspaneel terug kunt brengen naar de fabrieksinstellingen. ik hoop dat het daarmee lukt, zo niet dan kunt u er nog voor kiezen de fabrikant te raadplegen. mocht het allemaal niet helpen dan zou ik nog eens met brinkman beveiligingen bellen, mailen of schrijven met als doel dat ze de code gewoon even opsturen of doorgeven. op deze manier lijkt het wel een kaping en dat kunt u uiteraard ook aangeven.
hoi forever-nl,

dat staat er inderdaad in en dat zal ook echt wel werken, echter is er een ding, om daar te kunnen komen moet je wel eerst in het installateurs menu komen en daar kun je alleen in als je de installateurscode hebt, daarnaast is het denk ik ook niet echt gewenst dat de centrale dan gedefault word en je dus alles opnieuw moet gaan programmeren.