Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 26-01-2015 20:23:02
Auto & Vervoer

Vroom & dreesmann is leuke winkel ? personeel en huurbazen uitknijpen ?

Ik kom zelden bij v&d, gewoon omdat het niet in de buurt is. als ik er kom vind ik het wel een prettige winkel en zal zeker geen stampei maken voor een lagere prijs. mocht ik wat zien wat ik nodig heb zal ik ook niet twijfelen om er te kopen.

v&d verkeert in zwaar weer, dat is wel duidelijk.
de maatregelen die men nu treft zie ik als een noodkreet. v&d heeft al jaren last van een 'imago probleem', de doelgroep is niet duidelijk. dat samen met de zware tijden in de retail, het ontbreken van daadkrachtig management optreden om het tij te keren (niet voor niets dat er nieuwe directie leden komen) brengt ze tot deze 'wan maatregelen'. het is zuur om te zien dat degenen die er niets aan kunnen doen (medewerkers en verhuurders) op deze manier de dupe lijken te worden.