Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 26-01-2015 20:49:53
Auto & Vervoer

Vroom & dreesmann is leuke winkel ? personeel en huurbazen uitknijpen ?

[quote=hopetobehelping schreef op maandag 26 jan 2015, 20:23]het is zuur om te zien dat degenen die er niets aan kunnen doen (medewerkers en verhuurders) op deze manier de dupe lijken te worden.


niemand bij v&d kan hier veel aan doen. hun markt is er gewoon niet meer. een groot deel van de doelgroep besteld net zo makkelijk via internet. daar kan je weinig aan doen. en zomaar een totaal andere marktformule bedenken gaat ook niet werken. aan de onderkant is de markt al verdeeld en aan de bovenkant ook. het lijkt er gewoon op dat dit soort warenhuizen hun tijd gehad hebben. het is niet alleen een probleem in nederland. in vrijwel alle landen zitten winkels in het middensegment in de problemen.