Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 26-01-2015 23:43:10
Geldzaken & Recht

Geldbeherende broer schenkt aan zijn vrouw namens vader

Ik zou wel graag de andere kant van het verhaal horen. u schildert uw schoonzus als een geldwolf af, maar ze heeft wel alle dingen geregeld met de zorginstellingen, ziekenhuisopnames en misschien heeft zij ook de begrafenis/crematie geregeld van uw moeder. u kunt het ook anders bekijken. uit eigen ervaring weet ik wat een enorm geregel en gedoe dat is. u moet maar blij zijn dat die zaken niet op uw schouders terecht zijn gekomen, want daar gaat behoorlijk wat tijd en energie in zitten.

waarom heeft u zelf geen van die taken op u genomen, dan had u ook een vinger in de pap gehad. en het heeft inderdaad geen enkele zin om een dementerende bankafschriften te geven, met gemak geven ze die weer door aan een wildvreemde, of gaan ze die op onvindbare plaatsen verstoppen. u zou uw vader eigenlijk buiten dit soort gekibbel moeten houden, dat is niet goed voor hem.

het enige wat u nog zou kunnen doen, als u echt denkt dat dit niet snor zit, is contact opnemen met de notaris die de volmacht heeft verstrekt en aangeven dat de volmacht niet (langer) de wens is van uw vader. maar ik vraag me af of dat hier wel het geval is.