Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 27-01-2015 18:04:15
Voeding & Gezondheid

Iglo lekkerbekje

@henk peters 1959
op de verpakking ziet alles er zowiezo mooier uit dan wat er in de verpakking zit,en of u nou gepaneerde vis koopt of gepaneerd vlees u betaald voor de inhoud,dus ook voor het paneermeel wat er op zit,als ik voor het gemak vissticks wil eten haal ik ze gewoon bij a of bij de l en die smaken prima en daar zit geen extreem dikke paneerlaag op.
maar meestal koop ik gewoon koolvis (krijg je doorgaans ook bij de visboer als je kibbeling besteld)
bij de super,laat dat ontdooien en paneer dat zelf even en dan heb je heerlijke vissticks
want denkt u maar niet dat als u bij de visboer kibbeling of fishfingers besteld dat dat van kabeljauw is,want dan betaald u wel effe iets meer voor uw bakkie vis.
ps:als de prijs van (bijvoorbeeld)een kilo gepaneerde vis of vlees hetzelfde is dan ongepaneerd krijgt u gewoon minder aan gewicht van de vis of het vlees,zo simpel werkt het nou eenmaal.