Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 27-01-2015 20:38:02
Vakantie & Reizen

Naamswijziging vliegticket

Hallo laurences,

het blijft blijkbaar lastig om met ze in contact te komen.
blijkbaar wil je een naamswijziging op een ticket doorvoeren (gezien je vraagstelling).
dat gaat meestal met moeilijkheden gepaard (lees: extra kosten).
blijf er wel achter heen zitten, want je tickets moeten echt in orde zijn vwb de tenaamstelling!

neem aan dat je het volgende al gelezen hebt:
wijzigen van uw vliegtickets
afhankelijk van de boekingsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij is het eventueel mogelijk om te wijzigen. het wijzigen van uw vlucht kan alleen telefonisch via ons contact center op telefoonnummer 0900 - 9556 (0.45 cpm). let op: het wijzigen van lowcost reserveringen dient u zelf, rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij te doen.

wijzigingsvoorwaarden
online kunt u in stap 2 en 3 de wijzigingsvoorwaarden terugvinden. indien u twijfelt, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. zo weet u zeker of de door u gekozen vlucht nog gewijzigd mag worden en wat de eventuele wijzigingskosten zijn. de wijzigingsvoorwaarden van charter/vakantievluchten komen uit de anvr boekingsvoorwaarden. u kunt deze kosten telefonisch opvragen via 0900 - 9556 (0.45 cpm).

naamswijzigingen
naamswijzigingen bij lijndiensttickets zijn nooit toegestaan. een vliegticket is een persoonlijk document en niet overdraagbaar.uitzondering: bij een aantal lowcostmaatschappijen is het wel mogelijk om een naamswijziging tegen kosten plus een eventueel tariefsverschil door te voeren.

wijzigingskosten
naast de wijzigingskosten van de luchtvaartmaatschappij, brengen wij € 45,- administratiekosten per persoon, per wijziging in rekening.

suc6