Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 28-01-2015 15:58:32
Computers & Telefonie

Mijn cursor het zandlopertje blijft draaien

Dat lijkt mij een verstandig idee. u kunt in uw browser bij add-ons dit uitschakelen.
u kunt nog in het programma zelf het automatisch updaten uitschakelen en af en toe zelf op de site van java controleren of u wel de laatste versie heeft. dan moet u het programma openen via start - zoeken java intikken en het programma openen. in het geopende venster het tabblad updaten aanklikken en daar het vinkje weghalen van automatisch updaten, vervolgens apply aanklikken en dan ok.
u kunt het automatisch mee opstarten ervan uitschakelen via msconfiguratie. lees daarvoor eens (voor w7) https://www.schoonepc.nl/windows7/msconfig.html">klik hier door. iets boven het midden van de pagina onder hulpprogramma msconfiguratie voor het uitschakelen van software. u kunt op die manier nog meer programma's uitschakelen die niet mee hoeven opstarten. bijv. van adobe, printer enz. als u de programma's nodig heeft starten die programma's op zonder dat u de vinkjes in het scherm opstarten weer terug hoeft te zetten.
het is minder ingewikkeld dan het lijkt.
het uitschakelen van het automatisch opstarten van meerdere programma's die u niet direct nodig heeft kan het opstarten van de pc sneller maken.