Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 28-01-2015 16:47:25
Geldzaken & Recht

Hoe komen zij aan mijn mail adres

Alvast allemaal bedankt voor jullie reacties. en sjoppie, dat die meneer ook bij u in beeld is gekomen, ik schrok er best wel van omdat ik dacht dat als ik zijn gegevens krijg, dat een ander ook mijn gegevens zou kunnen krijgen, vandaar dus. ik heb in die mail op • uw jaaroverzicht 2014 geklikt en daarna werd ik door verwezen. uiteindenlijk heb ik op een link geklikt waarbij vermeld stond jaaroverzicht ( pdf ). dit heb ik gedownload en toen uit geprint . tja en toen kwam dus die ontmoeting met meneer van dijk ha ha.daarbij, je hoort zoveel over valse mail berichten ,alleen had ik deze zelf nog nooit mogen krijgen.

ik heb begrepen van de ing dat het mail adres waarvan ik die melding heb ontvangen toch een valse is.en dat de jaar afschriften pas tegen 2 februarie verzonden worden.

ekiem