Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ingwebcare
ingwebcare - 29-01-2015 09:44:42
Geldzaken & Recht

Hoe komen zij aan mijn mail adres

Hoi ekiem,

goed dat je bij twijfel contact met ons opneemt om te controleren of de e-mail die je hebt ontvangen van ing afkomstig is.

de e-mail die je hebt ontvangen is geen phishingmail. het gaat om de ing nieuwsbrief waarin we jou laten weten dat jouw jaaroverzicht 2014 voor je klaar staat in mijn ing. de brief in de mail is een voorbeeldbrief van een fictief persoon.

vervelend dat je hierover telefonisch verkeerde informatie hebt ontvangen! excuses daarvoor. ik breng het intern onder de aandacht. we gaan onderzoeken hoe de nieuwsbrief in de toekomst duidelijker kunnen maken.

mocht je nog vragen hebben over de e-mail of over het jaaroverzicht, stel ze dan gerust! meer informatie over phishing vind je op onze website: https://www.ing.nl/de-ing/veilig-bankieren/herken-fraude-en-oplichterij/fraude-via-uw-computer/bescherming-tegen-phishingberichten.html

groet,

marlies
ing webcare team
www.ing.nl/webcare