Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 29-01-2015 22:31:37
Voeding & Gezondheid

Meerekenen verpakking bij gewicht walnoten?

Denk dat de meeste mensen het wel begrijpen: dat alle noten (ook walnoten ?) gewoon geleverd worden door de provider. johma salades, als voorbeeld, worden door niet 1 super gewogen maar geleverd. allerlei schappen worden door anderen gevuld waar men een contract mee heeft. heeft dus alleen met vertrouwen in en niets met de super te maken. toiletpapier b.v. is immers ook een populair item voor: 18 rollen en 6 gratis. dus 24 rollen. gaat men die natellen? natuurlijk niet.
hoewel, heb wel eens een aanbieding van page gehad: haha, bleek de helft van de rollen ook echt "de helft" te zijn. raar gezicht: halve toiletrol qua centimeters breedte. kreeg natuurlijk nieuwe toiletrollen van page, na het "bewijs" van enige velletjes opgestuurd te hebben. heeft niets met walnoten te maken, maar als iets echt fout zit, is mijn overtuiging, de leverancier van, in dit geval noten, het wel goed zal maken. alleen twijfel ik in dit geval wel erg.