Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-01-2015 23:44:12
Geldzaken & Recht

Gebruik bsn reintegratiebedrijf

Forever-nl schreef op donderdag 29 jan 2015, 21:46: het cbp is enkel bereikbaar tussen 9:30 en 12:30 uur op werkdagen, niet meer in de avond dus toen ik mijn vraag plaatste. verder vind ik het goed dat anderen mee kunnen lezen met de discussie als zij met vergelijkbare vragen zitten. ook wilde ik het antwoord zelf graag op schrift, en dan met onderbouwing bijvoorbeeld door een link of wetsartikel. gebruik bsn is namelijk wettelijk geregeld en ik kan zelf in de wet algemene bepalingen burgerservice nummer (http://wetten.overheid.nl/bwbr0022428/">overheid.nl geen argumenten vinden dat dit bedrijf het bsn zou mogen gebruiken. ook op https://cbpweb.nl/">cbpweb.nl zie ik in de artikelen geen onderbouwingen daarvoor.

om het gewoon kort te houden u heeft totaal geen zin om aan mede te gaan werken ik zodat u een grondige rede vin om er van afte komen.