Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

magwai
magwai - 30-01-2015 10:03:36
Huishouden & Energie

Kan woninge mij verplichten om te betalen voor schoonspuiten riolering?

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 30 jan 2015, 09:37]er is blijkbaar een probleem aan de leidingen en de woningbouw wil en kan dat verhelpen door de leidingen te laten vervangen. mooi, geen orobleem mee.

nee, u kunt hen niet aansprakelijk stellen als de planten eventueel kapot gaan. en ja, u kunt de rekening krijgen als er weer doorgespiten moet worden, want u stelt uw huisbaas niet in de gelegenheid onderhoud te plegen.


ik wil ze ook niet tegenwerken. ik snap dat de leidingen vervangen moeten worden. het is alleen dat ik niet de financiƫle middelen heb om allemaal nieuwe planten aan te schaffen als ze kapot gaan. en ze wilden aankomende dinsdag al beginnen en als ze nu mijn planten uit de tuin halen gaan ze zeker kapot. dus ik heb aangegeven doe het dan als de vorst uit de grond is. en daarop zei hij dat ik dan moest opdraaien als voor die tijd de leiding weer verstopt raakte.