Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 30-01-2015 17:10:49
Huishouden & Energie

Itho heeft geen onderdelen meer

[quote=valerius-2 schreef op vrijdag 30 jan 2015, 14:06]10 jaar is toch nog een hele tijd, hoelang denkt dat ze de onderdelen zouden moeten kunnen leveren.

het systeem was bij de aankoop net op de markt en er kon garantie bijgekocht worden tot 10 jaar. wanneer na elf jaar de onderdelen op zijn, zal er wel héél veel te repareren geweest moeten zijn. eis: vijftien jaar op zijn minst!

@aura1 niet de afstandsbediening, maar de printplaat zou defect zijn.....en ook de installateur krijgt nul op het request, zonder de verder nog goed werkende ventilator überhaupt te kunnen laten testen. een electronisch onderdeel werkt hier niet stabiel.

mijn vorige huisventilator liep overigens na 25 jaar nog steeds, maar had geen drietraps-snelheids-bediening. de itho-daalderop nu dus ook niet meer. prijsverschil uiteindelijk toch € 600,- voor de kat z'n sigaar uitgegeven.