Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 31-01-2015 16:33:19
Geldzaken & Recht

Bank zaken

Betrouwbare bank ? uw 2- en 3-zits. niet de tuinbank, want die kan verrot zijn.

financiële banken: niet één ! ze zijn allemaal al lang failliet, doch wat hebben ze ons nog niet verteld. ook de regeringen willen dat niet weten, want dan kunnen ze aangesproken worden op die verhoging van bos van € 20 naar € 100k. u gelooft toch niet echt, dat dijsselbloem c.s. een ondergang van de abn amro, ing of rabo kunnen betalen ? dik 1000 miljard uitstaand met een eigen kapitaal van enkele tientallen miljarden euro's ?
daarom heeft men het risico van ... ca 10-20 miljard afschrijven op de anb amro voor lief genomen, want kopje-onder kostte veel meer.
idem het maar blijven ondersteunden van de grieken met wel geldhonger maar geen zweetinspanning: "laten we die koe, in feite een zak botten, dood gaan of blijven we voeren in de hoop ooit die koe nog te kunnen melken ?" eerst moest alle private schuld ( ex uw pensioenfonds, verzekering en spaarrekening) omgezet worden naar publieke schuld, want.. een staatsschuld van e 350 of 375 miljard euro.. maakt toch niet zo veel uit..
overigens: sinds de laatste verkiezingen is de nl staats ( = onze gemeenschappelijke ) schuld meer toegenomen dan alles, wat we naar griekenland gestuurd hebben als garantiestelling.

dus.. betrouwbaarheid = hoe zeker zijn de centen op de bank: niets. enige voordeel: kunnen bij een overval niet gestolen worden en niet verbranden.

verdere lijkt mij het veel belangrijker hoe uw relatie met de diverse bankmedewerk(st)ers is. dat is meer waard dan de voordelen van bank x tov y