Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 31-01-2015 17:55:10
Huishouden & Energie

Energievergelijkers......teveel?

Vergelijkingssites en energie collectieven zijn er alleen maar voor de investeerders in deze sites, maakt niet uit welke.
ze hebben allemaal een belang bij de zoekopdracht die u, ik en velen met ons, uitvoeren en het eventuele vervolg hierop. alle cadeau's, welkoms premie's en hoe het allemaal mag heten, betaald de consument helemaal zelf.
er is er niet één die de bijna ondoenlijke vergelijkingen gaat maken uit menslievendheid.
ze beloven allemaal steeds maar goedkopere tarieven, geven allemaal andere energieleveranciers en contracten die zgn. het goedkoopste zijn en alle multinationals en hun dochterondernemingen komen stuk voor stuk als goedkoopste voorbij.
en pas op !! het contract dat u, met 14 dgn bedenktijd, thuis krijgt geeft andere cijfers als de voorbeelden die u op vergelijkingssites en zelf uitgezochte leverancier(s) krijgt aangeboden en ik spreek uit eigen ervaring met 4 verschillende aanbiedingen.

zelf zoeken, leverancier na leverancier, om tot de slotsom te komen dat er hoogstens enkele tientjes op jaarbasis zijn te verdienen en dan alleen nog als u elk jaar hetzelfde ritueel als dat bij de zorgverzekeraars heeft uitgevoerd.
heb dit zelf, naast het zoeken van een zorgverzekeraar (ben uiteindelijk gebleven), gedaan en ben uiteindelijk overgestapt naar een andere leverancier omdat nuon, waar ik al jaren klant was, alleen maar "nuon blijven loont" aanbiedt en dat loont echt helemaal niet.

ik spreek alleen maar uit eigen ervaring en uiteraard zullen er ook andere en positieve voorbeelden zijn, alleen ik heb ze niet kunnen vinden.