Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-02-2015 11:07:27
Geldzaken & Recht

Dreiging onjuiste incasso

U heeft geluk. de actievoorwaarden zijn niet volgens de wet. na een proefperiode van een abonnement mag er alleen een overgang komen naar een abo voor onbepaalde tijd dat per maand opzegbaar is. dp stelt echter dat u een afname van 6 producten moet nemen die over 12 maanden worden verspreid. ook in de av heeft dp het over een lidmaatschap.

ze doen wel erg hun best, maar ze zullen het nog beter moeten doen.

omdat de actievoorwaarden onwettig zijn, hoeft u daarom alleen maar het proefpakket te betalen.

zie consuwijzer klik https://www.consuwijzer.nl/thema/abonnement-contract-opzeggen-en-stilzwijgende-verlenging">hier

andere proefabonnementen, zoals; sportschool, datingsite, enz.: stilzwijgende verlenging mag wel. maar alleen als de ondernemer vooraf heeft laten weten dat het abonnement doorloopt. en het mag alleen als het abonnement wordt omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. een abonnement voor onbepaalde tijd is een abonnement zonder einddatum.

met een muisklik een automatische incasso afgeven is ook onwettig.

met deze argumentatie kunt u dp het beste aangetekend per brief/mail te lijf gaan.