Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 01-02-2015 14:37:57
Auto & Vervoer

Vroom & dreesmann is leuke winkel ? personeel en huurbazen uitknijpen ?

[quote=kamphuysen schreef op zondag 1 feb 2015, 14:09]vind je het niet wat te makkelijk om over een ander zijn geld te beslissen en dan gaat het natuurlijk ook om de manier waarop, want v&d geeft werknemers bericht dat ze meen ik per februari rond de 6% minder verdienen, maar zo simpel werk het niet, het is 2015.
een regeling zal vast op een of andere manier mogelijk zijn, maar in overleg en op papier, dan kun je als werknemer ergens op terugvallen mocht het toch misgaan.
en de verhuurder, tja, die heeft net zo goed kosten als ieder ander, ik ga niet over een ander zijn geld, want mensen hebben al teveel bemoeienis met een ander zijn zaken, zonder het fijne er van te weten, dit zal niet zomaar even door v&d worden "geregeld"......





festinger


waarschuw redactie
zondag 1 feb 2015, 01:45

probleem is dat investeerders in hun hedge-fonds dit warenhuis uit willen stoten opdat ze er geen toekomst in zien. en wat er verder gebeurt is niet interessant. het grote geld heeft geen enkel geweten. en de de overheden hebben op elk niveau helemaal niets te vertellen.





diumenge


waarschuw redactie
zondag 1 feb 2015, 11:32

het is investeringsfonds kohlberg kravis roberts dat vendex kbb heeft gesloopt, investeringsfonds sun capital zit nu met v&d in hun maag.

v&d: vakkundig gesloopt door durfkapitalisten

wat je dan maar ook vakkundig noemt het gaat alleen maar om de poen, en zo is het dat is toch geen echt probleem? kapitalistme mensen daar kiezen we voor..., en wat dan nog die lege panden zijn in not time gevuld met items die de mensen wel willen kopen dus iedereen weer blij...