Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 01-02-2015 23:32:28
Auto & Vervoer

Vroom & dreesmann is leuke winkel ? personeel en huurbazen uitknijpen ?

Het begint een aardige discussie te worden deze vraag.
ik ben wel benieuwd hoeveel het huidige investeringsfonds er qua geld heeft ingestopt.
las gisteren het bericht dat men er 40 miljoen extra in wilde stoppen om de banken over de streep te trekken.
de problemen waar v&d nu mee kampt daar kampt men al 10 jaar mee (geen duidelijke doelgroep). de wisselingen van eigenaar en een falend management in de afgelopen 10 jaar zorgen er nu voor dat v&d zo goed als ten dode is opgeschreven.
investeringsfondsen willen uiteraard geld verdienen, niet meer dan logisch.
alleen de termijn waarop is erg bepalend voor de koers van een bedrijf. soms moet er eerst geld bij voordat er een aantal jaren later wat uit gehaald kan worden.
zovele winkelketens kunnen het tij wel keren maar v&d lijkt het maar niet te lukken. de directies van v&d van de afgelopen jaren zijn te weinig ondernemend geweest, men heeft gefaald. deels uiteraard door de regels/eisen die het investeringsfonds oplegt, maar als je als directielid aantreed krijg je er dik voor betaald en moet je ook staan voor je zaak.
het personeel is nu gewoon echt de dupe en dat vind ik erg zuur om te zien. de falende ex-directie leden zitten warm en droog daar hoeft niemand zich zorgen om te maken.
de 40 miljoen die de investeringsmaatschappij er nu in wil steken is vooral om de banken over de streep te trekken zodat men hun eigen verlies kan minimaliseren.
koop overigens nog steeds graag bij v&d maar voor nu geen producten meer waarvoor de garantie erg belangrijk is.