Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 01-02-2015 17:32:45
Geldzaken & Recht

Bkr a3 met einddatum 25-5-10

Beste sbien77,

ik ben niet bekend met een bkr registratie.
het zou mij niet verbazen als iedere bank daar weer verschillend mee omgaat.
de datum die de rabobank aan u aangeeft haalt men vast uit het bkr register, dus verwacht dat iedere bank diezelfde datum te zien krijgt.
geen idee of het echt mogelijk is maar als ik 'google' op 'bkr registratie verwijderen' dan lijkt er een mogelijkheid te zijn om zelf uw registratie bij het bkr op te heffen.
wellicht is het ook nog een idee om een bank op te bellen en daar uw verhaal te vertellen, kijken hoe zij er mee omgaan (in eerste instantie zou ik persoonlijk kiezen voor een bank waar ik op zeker geen hypotheek zou afsluiten en u hoeft natuurlijk niet al uw persoonlijke gegevens prijs te geven zodat u niet te traceren bent).
andere mogelijkheid zou nog zijn om de datum van 01.06.015 proberen op te schuiven naar 01.07.2015 zodat u na 25.05.2015 nog voldoende tijd heeft om uw hypotheek te regelen.
wens u bij voorbaat alvast veel plezier en woongenot in uw nieuwe woning.