Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 03-02-2015 00:25:34
Voeding & Gezondheid

Haren knippen.

[quote=liesbethmal schreef op maandag 2 feb 2015, 23:41]bedankt voor al de antwoorden, jammer dat niemand verder het antwoordt weet, of het niet goed zou zijn voor het haar bv. voor de verdere groei of zo.

veel groetjes, liesbeth. quote]

maar er is immers geen antwoord op uw vraag. wat u 34 jaar geleden deed wil niet zeggen dat iedere baby met een bos haar geboren word en, nogmaals, ligt immers allemaal aan wel of niet kaal. toevallig vandaag mijn eerste kind, zoals eerder geschreven, 53 jaar geleden geboren met een biljartbal; de tweede 4 jaar later met een bos haar. eerlijk gezegd kan ik het me niet eens herinneren, was ook niet prioriteit nummer 1. ja, vroeger zeiden ze wel: hoe meer men knipt hoe sneller het groeit of hoe voller het word, maar kan net zo goed een bakerpraatje zijn geweest.