Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 03-02-2015 07:02:21
Voeding & Gezondheid

Haren knippen.

Mijn bijde kinderen zijn met een vole bos zwart haar geboren maar voor het jaar werd het zo lang dat ze naar de kapper gingen. mijn zoon en dochter hebben bijde volle bos gezond haar. dochter is wel ondertussen blond :) ipv zwart.

in veel culturen wordt het koppie van baby's zodra de fontanel dit aankan compleet kaal geschoren. zowel jongens als meisjes. gevolg is dat het babyharen vervangen wordt voor mooi stevig haar. baby haar is vaak heel zwak en breekbaar ( kale plekjes bijv op achterhoofd van de wrijving) . knippen kan echter al zodra dit nodig is. begrijp heel goed dat een kaal geboren baby echt niet persee vroeg hoeft, mijn dochter kon echter een staartje in zolang was het en zoontje had flinke stekels en droeg al meteen zwitsal gel om het omhoog te houden