Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-02-2015 10:57:47
Huishouden & Energie

Energievergelijkers......teveel?

@corkoo u zegt: 'al die veilingen heb je ook niks aan omdat ze je vooraf vragen bij welke leverancier je nu zit'.

gaslicht.com vraagt ook naar de huidige leverancier en ik denk eerder dat de vraag gesteld wordt om het verschil in premie te kunnen uitrekenen en te kunnen laten zien. ik zoek daar verder niets achter.

uiteindelijk zie ik een lichte voorsprong voor gaslicht.com en na de energieleveranciersites zèlf, bijna geen commentaar op de tientallen onbekende sites. het zijn er ongeveer n0g eens dertig, waarbij de nieuwste van independer is. deze ervaren verzekeringsvergelijker vraagt om tips en medewerking om er een betere site van te kunnen maken.......ik heb daarop geschreven, dat ik meer begeleiding wens in het geval er een slechte communicatie is met de leveranciers en op een klacht niet (goed) gereageerd wordt. momenteel blijft dan de rechter en/of de geschillencommissie en dat wordt dan veel gedoe na het 'even' overstappen.

@nomennescio krijgt hopelijk nog een feed-back van de consumentenbond?

en daarmee is de vraag of er teveel vergelijkingssites zijn voor mij een ja!
het is veel te veel van allemaal hetzelfde. 'wij zijn de goedkoopste!!'