Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-02-2015 20:32:50
Huishouden & Energie

Energievergelijkers......teveel?

Ik heb ook de hoogste en laagste tarieven vergeleken op mijn eigen berekening met alle werkelijke kosten. verschil tussen hoog en laag is € 115.00 ofwel € 9.60 per maand. te verwaarlozen. dat anderen denken € 400.00 lager uit te komen is een wassen neus. gewoon eens goed en werkelijk vergelijken en berekenen.

en wat wordt er na de privatisering niet voor miljoenen uitgegeven aan acquisitie, reclame, computersystemen en opleiding medewerkers. en wat is het resultaat daarvan erbarmelijk. ontstellend veel fouten, drama's met de computersystemen, medewerkers van de klantenservice die er helemaal niet van snappen en bij vele leveranciers drama’s met de telefoon nog steeds 153 wachtenden voor u. zonder de privatisering zouden de tarieven fors lager gekund.

voor mij is een heel belangrijk criterium het aantal klachten op de diverse klachtensites en vooral de rode draden daarvan en de aard van de klachten. bij sommigen wil je in geen 100 jaar lid worden. zoals bij oxxio op de klachtensites in en in triest met liegen en bedriegen, vooral de colporteurs.

en dan bij oxxio bijvoorbeeld ook nog eens ongekende oplichtingspraktijken met meterstanden en na 1 maand das incasso op je dak krijgen, wat overigens helemaal niet mag volgens de wet incassokosten, werkvoorraden en verwerkingstijd van een half jaar en een half jaar wachten op je eigen geld.