Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-02-2015 13:31:39
Huishouden & Energie

Energievergelijkers......teveel?

Hänschen klein schreef op zondag 1 feb 2015, 14:41: @mein33

ik heb uiteindelijk nu een nieuw contract stroom+gas zonder boete, in alle stroom- en gaskleuren, voor één jaar afgesloten voor iets meer dan € 400,- minder dan in 2014. van eneco hollandse wind naar nle via een eerder ingeschreven veilingsaanbod.....dat ik hierboven ook genoemd had.

topic starter,

op 1 februari jl. schreef u reeds dat u een nieuw stroom+gas contract heeft afgesloten voor iets minder dan € 400,00 minder dan uw oude contract van 2014 en nog wel bij de nle (voormalige nederlandse energie maatschappij).
indien uw voordeel werkelijk zo enorm groot is t.o.v. alle andere energie aanbiedingen, in welke vorm dan ook, zult u toch zeker iedereen adviseren om ook de overstap te maken naar de nle.
inmiddels bent u, zoals u zelf schrijft, een (zelf benoemd) deskundige op het gebied van vergelijkings- en veilingsites geworden.
echter, bij de uiteindelijke eind afrekening van uw contract van 2015 zal pas blijken of uw keuze voor de nle u echt het beoogde voordeel van € 400,00 heeft opgeleverd.