Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 05-02-2015 12:04:54
Huishouden & Energie

Itho heeft geen onderdelen meer

Eindresultaat van de kassa-melding over itho-daalderop:

bedrijven worden overgenomen en bedrijven veranderen sterk. itho en/of daalderop waren tot voor kort op technieken en de installateurs ervan georiënteerde ondernemingen.
itho-daalderop heeft het verschil inmiddels ook gemerkt, het verschil dat markten steeds meer klantgeörienteerd moeten functioneren. midden ik dat proces kwam ik op kassa met mijn verhaal over een totaal ontoereikende klantendienstservice. een pas ingerichte webcare reageerde op deze topic (zie boven) en het eindresultaat werd door @valerius-2 al vermoed. er is een klantvriendelijke oplossing gevonden met een nieuw itho-ventilatormodel, dat zo energiezuinig is, dat de investering binnen vier jaren al weer is terugverdiend.

ik heb milieu centraal, die zich met innovaties en energiesparende oplossingen bezig houden een e-mail gestuurd, om deze oplossing op hun site, naast het zinvolle vervangen van bij voorbeeld energieslurpende koelkasten te plaatsen, want zonder dat je het merkt en met het apparaat uit het zicht, kosten oudere ventilatoren meer stroom dan je lief en bewust is.

itho-daalderop heeft dus 'oudere' modellen van de markt gehaald, om energie te helpen sparen.......dus energiekosten die bij de klanten ontstaan. ze zullen nog moeten leren dit naar de gebruikers te communiceren. investeren om te besparen!

mijn installateur zei direct al 'ze zijn de besten, maar de klantenservice kan beter'

met dank aan mireille, die deze grote ombouwklus moet oplossen.