Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
sensei2308 - 07-02-2015 17:54:23
Auto & Vervoer

Auto verkocht, coulance terughalen??!!

[quote=tenormin schreef op zaterdag 7 feb 2015, 17:46]dus de garagist is "erachter gekomen" dat u uw auto elders verkocht hebt aan andere garage? wel, dat zou wat moois zijn als u achteraf zou worden verplicht dat geld terug te geven. het één heeft toch niets met het ander te maken? ik zou zijn brief maar weer op zijn mat retourneren en het verder als afgedaan beschouwen. u mag met uw auto doen wat u wilt, hoor. daar heeft de garagist niets mee te maken. succes. m.vr.gr.

ik dacht er goed en beleefd aan te doen om te melden dat ik m'n auto verkocht had, zodat ik geen brieven meer zou krijgen dat m'n auto gekeurd moet worden enz. ik ben een 20 jarige chemie student die in principe niets van rechten af weet en schrok hier nogal van. in ieder geval bedankt voor uw snelle reactie