Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wilhelmina25 - 07-02-2015 20:36:50
Geldzaken & Recht

Kunnen wij dit nog terugdraaien?

Bedankt voor uw reactie tijger1,

inderdaad hebben we dat gewoon zelf betaald, dus schulden heeft ze niet meer en nu 'nog maar' 4 mob.telefoon abonnementen(!)

dat was onze grootste zorg, die louche bedrijfjes, dus wij dachten "we doen het beter zelf"(net vakantiegeld gehad en nog wat geld 'over')
we kunnen wel streng zijn, maar er zijn altijd discussies over haar geld (heeft ze alles uitgegeven aan sigaretten en dan weer niks te eten, dus wat doe je dan, tégen je principes in......?) we worden er zo langzamerhand een beetje moe van en willen dus eigenlijk alles terugdraaien en tóch een bewindvoerder zoeken, maar hoé weet je of je een betrouwbare hebt en of dat nu nog kan?

wij willen zeker niet officieel het bewindvoerderschap, integendeel, we willen alleen maar ouders zijn en rust, want het vréét energie.