Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ki
kikkervisje - 09-02-2015 17:29:31
Geldzaken & Recht

Bank zaken

Zelf heb ik nooit meer problemen gehad met banken sinds ik ben overgestapt naar triodos bank en asn bank. deze banken vind ik klantvriendelijk, bijvoorbeeld geen dure 0900-nrs. of lange keuzemenu's en snel iemand aan de lijn die weet waar het over gaat en je daadwerkelijk helpt. dit is een prettige bijkomstigheid, want de werkelijke reden van mijn overstap was dat ik niet wilde dat met mijn geld nog langer werd geïnvesteerd in zaken als de vee-industrie, wapens en kinderarbeid.

kijk eens onder het kopje rapportcijfers op http://www.consumentenbond.nl/test/geld-verzekering/betalen-en-sparen/betaalrekeningen/extra/beste-bank/ en op http://www.eerlijkebankwijzer.nl/overzicht-scores/.