Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hetty1964 - 09-02-2015 17:44:30
Geldzaken & Recht

Belastingsamenwerking

[quote=hetty1964 schreef op maandag 9 feb 2015, 15:38]mijn schoonmoeder kreeg van belastingsamenwerking oost brabant in december een acceptgiro106,50 euro. deze heeft zij betaald, echter in januari kreeg zij weer een acceptgirokaart, nu voor 100,96. nogmaals goed kijkend, bleek de eerste acceptgiro voor het belastingjaar 2012 te zijn!. door het overlijden van mijn schoonvader hebben ( 12-11-2014) wij dit nu pas gezien. wij hebben gebeld, de mevr aan de telefoon vertelde ons, dat zij een nieuw systeem hadden, waaruit bleek, dat zij een enorme achterstand hadden. zij mochten tot drie jaar terugvorderen. kan dit zomaar. zij hebben hun boekhouding niet op orde. kunnen zij nu voor drie jaar een betaling vorderen. het nummer wat wij hebben gebeld is 088-5510000
er zullen ongetwijfeld hier heel veel mensen de dupe van zijn. ik ben heel benieuwd naar uw reaktie.

beste allemaal,

bedankt voor de reakties. mijn vraag is beantwoord. ik wil verder geen discussies over of mijn schoonmoeder nu wel of niet haar adminisatratie kan bijhouden. dat is geheel niet van belang geweest in mijn vraagstelling.