Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
vera coljee - 09-02-2015 21:05:33
Voeding & Gezondheid

Swimbee

Hoi claudia,

ik heb je al een bericht gestuurd op facebook. wij hebben net zoals vele anderen problemen met swimbee. wij zijn nu al ruim twee jaar bezig met het a diploma en de technieken zijn nog steeds niet goed. we hebben zelfs bij een andere zwemschool eind vorig jaar een proefles gedaan voor turbo zwemmen. en die gaven aan dat onze kinderen daar niet voor in aanmerking kwamen, omdat de slagingskans nihil was. dit omdat ze niet eens goed de schoolslag konden, en dat na bijna twee jaar zwemles bij swimbee. dit ondanks het zogenaamde garantie pakket dat ze binnen één jaar hun diploma zouden hebben. er is zoveel mis met deze organisatie dat het een wonder is dat ze nog bestaan.

als hobby hebben ze kantontevredenheid ipv zorgen voor goede zwemlessen en juiste communicatie naar ouders. want ze denken door te intimideren veel te bereiken, dit blijkt uit de agressieve en asociale houding tijdens de zwemlessen en de mails die ze sturen.

ons advies ga nooit zwemlessen nemen bij swimbee!

groet vera