Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-02-2015 20:02:09
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Ook ik heb de mediaplayer x9 gekocht via de site: filmspeler.nl
na het lezen van al het bovenstaande (met hier en daar een uitzondering) kon ik mij totaal niet vinden.
de bestelling is netjes binnen 1 dag gekomen en ben ik continue op de hoogte gehouden van waar mijn paketje was.
het aansluiten van de box verliep ook soepeltjes alleen het programa xbmc wilde niet zo werken als dat ik graag had gehoopt dat het zou werken (laat het mijn onkunde zijn op dat gebied).
na zelf een hoop gemopper een mailtje gestuurd naar filmspeler.nl en kreeg direct antwoord terug op mijn vraag.
op afstand (vanuit mijn mediaplayer naar filmspeler.nl) hebben ze me stap voor stap geholpen met het goed laten werken van mijn x9. ook het geven van tips en sturen van handleidingen was geen enkel probleem.
filmspeler.nl heeft (pak en beet 45min.) naar mij gebeld om (ondanks dat ze mee konden kijken) mij te woord kunnen staan het zo goed mogelijk uit te leggen.
tevens is er aangeven dat indien mijn speler niet goed zou werken ik deze retour zou kunnen sturen en ik (uiteraard) een nieuwe voor in de plaats zou krijgen.
ik ben zeer maar dan ook zeer te spreken over de service vanuit filmspeler.nl en kan dan ook echt iedereen aanraden die vanplan is een mediaplayer aan te schaffen dat bij deze site te doen.
voordat er dadelijk wordt gereageerd: krijg je hier voor betaald??
nee, ik krijg hier niet voor betaald. ik vindt dat als er iets positiefs te vertellen is over een bedrijf dat ook zeer zeker vermeld moet worden en niet alleen de negatieve dingen aan licht moeten komen.
de mensen achter filmspeler.nl hebben mijn positieve woorden over hun zelf verdient.

filmspeler.nl betrouwbaar